mandag den 27. juni 2016

Hvile - dag 8 - 28 km - 339 km

Der er gang i den og festligt i køkkenet på Mommark Marine Camping hvor nogen unge tyske familier spiser pasta og kødsauce - 5 voksne, 2 små piger og 2 spædbørn som er af sted sammen i to både.

Men i morges var der stille. På er tidspunkt dukkede en hundelufter op og jeg spurgte til den lille lund. Det er bare et offentligt område som faktisk ikke blir brugt så meget! Men det er super fint og ligger tæt på vandet og har grillbålsted og bordebænke - hermed anbefalet!
Betydningen "spise ude" får en ny betydning - men det kan være meget idyllisk som man ser :-)

Der var lovet vind fra ca 240-270° ....men den var ændret til 180-210° så i stedet for at være fralands så vi lå i læ, så var det mere forfra og (indimellem ret meget) modvind. Eeej altså - hvor tarveligt! Jeg trængte faktisk til at hvile lidt efter i går. Det bevirkede at det også var koldere og efter halvanden time måtte jeg på land og skifte til tørjakke som har latexmanchetter ved hænder og hals og tunnel til skørtet og også få en tør trøje på. Det hjalp og varmen kom efterhånden.

Det tog lidt tid at komme mig over - men Mille prøvede at fortælle hvor smukt der er her - og hun har ret. For det meste skov eller marker som næsten ender i havet - det er så fint.

Vi kom forbi et par dykkerlejre. En stor flok unge mennesker på land i våddragter, et område markeret med blå-hvide flag i hjørnerne på land og vand, de velkendte skrig-orange balloner som ligger i havoverfladen hvor dykkerne er nedenunder og en speedbåd som fluks spotter os og drøner hen og siger at vi skal passe på dykkerne. Og selvfølgelig skal vi det. Der skal være plads til os alle sammen. Fedt at se hvordan et halvt hundrede unger vokser op med havet!

Accept eller ej - det var lidt hårdt fordi vi var lidt flade efter i går. Dag i går var igen en læring i "lige om hjørnet kommer krydset over Aabenraa Fjord og der er hård vind og det blir nok vildt" ...men når fremtiden blir til nuet, så er det ofte ret ok. Alligevel var jeg lidt brugt og trængte til hvile og et langt, varmt bad.

Heldigvis findes Mommark Marine Camping og her er ret fint. En lille havn med fiskekuttere og flag og gaffeltruck, lystbåde med og uden sejl, campingområde med små hække omkring hver plads, minigolf, 2 geder, 3 høns, isbod, cafe/restaurant, et svanepar med en unge, - og så havde jeg helt glemt hvor hyggelig dialekten er!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar