tirsdag den 28. juni 2016

Hjem - dag 9 - 41 km - 380 km

Huset og terrassen er fuld af kajakting til tørre - og her er stille og fredfyldt.

Vågnede tidligt og kiggede ud da solen stod op - man blir stille og fin indeni af solopgang over havet!
Vi fik pakket ned og fik Mille ned til den lille bro - det er lidt udfordrende at ligge på alle fire og toppakke en kajak når der er en halv meter ned til vandet (det går ikke at pakke hende på broen når hun er så tungt lastet) men det gik.

Ude af havnen gik vi kurs 110° mod Ærø. Med den lidt skrå linie blev krydset ca 18 km - det er lidt langt på åbent hav, men der kom ingen skibe og når der er længst til land er det godt at synge. Alle de morgensange vi kunne finde på og kavalkaden af godnatsange fra når jeg skulle synge mine mindre søskende i søvn.
Der kom nogen store grå skyer et par gange, men de første passerede fint og virkede harmløse - anden gang var de lidt mere seriøse men de gik nord om os og mod Søby.
Efter godt tre timer var vi ovre - og blev modtaget af et marsvin! Så smiler hjertet.

Og så var det ellers bare ned ad kysten indtil ....vi inde på bredden så Papasan Henrik der holdt pause! Det var dejligt at se ham og Gaia, og Mille hoppede lidt af glæde.
Vi fulgtes ned forbi Marstal og over til Ristinge hvor Ford Fjolle holdt og ventede. Dejligt at gense kysten hvor vi sidste år satte i da vi kun manglede halvanden dag af Danmark Rundt! Og dejligt at møde det stolte syn af Marstal på vejen.

Bilen blev pakket og vi fandt Ristinge havn hvor man både kan få et bad og lokalstemning i den lille havn med sjove opslag og varm velkommenhed.

Turen hjem var rar og sommerDanmark viste sit smukkeste ansigt. Langeland med alle de små lokale oaser, Svendborg Sund med strøm og utrolig skønhed, Storebælt som har så fine minder.
Mille og Gaia er vasket og lagt på plads og udveksler sommerhistorier med alle de andre.
Selv lander jeg bare.

Tak Henrik - for at ro os i møde og hente os!!! Det var en gave!

Turen blev kortere, men ret fin og lærerig. Der er stadig så meget smukt Danmark derude. Der er så mange gode mennesker som er åbne og berigende at møde.
Og jeg føler mig rig og blir stille og glad over muligheden over at kunne tage af sted - på havet, under himmelhvælvet, i vejr og vind og glæder og udfordringer, hvor grænser blir flyttet, hvor der er tid og plads og tanker der gir mening eller ikke mening - og hvor vi lever og er og der kun er nuet!
Tak for livet - og god sommer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar